Càtering
CARTA DE NADAL 2020
MENÚ DE NADAL 2020
Menús dilluns a dissabte
Contacta
Toggle navigation
Càtering
CARTA DE NADAL 2020
MENÚ DE NADAL 2020
Menús dilluns a dissabte
Contacta
Dilluns 01 de Març
Primer plat
Crema de Verdures ( V )
Arròs de Muntanya
Pèsols amb Pernil
Pèsols amb Ceba Caramelitzada (V)
Macarrons Gratinats amb Verduretes ( V)
ALTRES OPCIONS
Segon plat
Llom a la Taronja
Pollastre a la Toscana
(pollastre rostit amb verdures)
Albergínia Farcida de Verdures ( V )
ALTRES OPCIONS
Dimarts 02 de Març
Primer plat
Crema de Verdures ( V )
Amanida de Pollastre i Bacón
(vinagreta de mostassa i mel)
Cassola de Mongetes Seques
Mezzi Rigatoni ·"Esperalba"
(pèsols, panxeta, formatge...)
ALTRES OPCIONS
Segon plat
Fajitas de Pollastre
Vedella a la Fiorentina
(salsa verda i patata al forn)
Lluç a la Vinagreta Mediterrànea
Bacallà Fregit amb Verduretes
ALTRES OPCIONS
Dimecres 03 de Març
Primer plat
Crema de Verdures ( V )
Amanida de Mongeta Verda Rodona
(tomàquet, ou dur, rúcula...)
Curry de Llenties, Coliflor i Veggies ( V )
Espaguetis amb Pernil Ibèric i Ceba Confitada
ALTRES OPCIONS
Segon plat
Lasanya Veggie ( V )
(carbassó, xampinyons, salsa blanca amb punt de tomàquet)
Pollastre amb Salsa de Xerès i Prunes
Sèpia amb Pèsols i Patatetes
ALTRES OPCIONS
Dijous 04 de Març
Primer plat
Crema de Verdures ( V )
Fetuccini alle Noci ( V )
(formatge i nous)
Pastís de Pollastre
(enciam, maionesa, ou dur...)
Truita de Carbassó ( V )
ALTRES OPCIONS
Segon plat
Paella
Hamburguesa de Pollastre "Esperalba"
Bacallà amb Cigrons i Salsa Romesco
Lluç a la Romana
Pollastre amb Patata i Ceba al Forn
(Cuixa)
ALTRES OPCIONS
Divendres 05 de Març
Primer plat
Crema de Verdures ( V )
Remenat d'Alls Tendres i Gambetes
Rigatoni amb Pollastre i Xampinyons
Timbal de Rissoto de Bolets ( V )
ALTRES OPCIONS
Segon plat
Fideuà
Escalopins de Vedella a la Llimona
Pollastre Farcit
Pollastre amb Patata i Ceba al Forn
(Cuixa)
ALTRES OPCIONS
DEMANAR MENÚ